Mu

Sitter nu i min lägenhet och väntar på att min mor ska sluta jobbet. Åker hem till min familj ofta nu! Har inte råd att gå ut med mina vänner och jag har heller inte råd att köpa mat och äta när jag är här. På helgen vill man ju käka god mat och det kan man inte när man inga pengar har!

Jag skulle ha skrivit igår men mitt mobila internet och min dator bestämde sig för att vara segare än någonsin så det gick inte att använda den typ. Så jag skriver nu! 
Det enda som hände igår var att jag var med Angelica och Frida. Vi plugga, kolla film och käkade burger king. Men Caroline, du sa ju att du inte hade råd med mat? Nej jag hade inte det, fick låna av min goda vän Angelica. 

Tog även massa söta bilder på Sammy i hans tröja igår :) 



Haha han är lika mycket ful som han är söt!



Hejdå.


Ask me nicely.

Såg precis på Robin Hood. Inte disneys utan den med Russel Crowe! 
Satan vad bra den var! Den var hur fängsande som helst! 
Jag tror att jag fastnade först för att vi kollade på Tv1000 HD och då var det så jädra bra bild men det tog inte lång tid innan man fastnade för handlingen. 
Ååh älskar dialekterna  di hade i filmen og. Så charmigt!
Detta är en film man måste se verkligen. 


Att Russell Crowe är yum yum yum är absolut ett plus i kanten! 

Hejdå.

Chrilleeee

Igår var jag på min lillebrors skola på luciatåg och lusicamyspyssel. Vet inte varför jag glömde säga det. Men det var supermysigt! Det är ju min gamla skola så jag har ju vart med på det pysslet hela mitt liv tills jag sluta där såklart. Det var väldigt kul att träffa alla lärare jag hade då och att de fortfarande minns mig! 



I går kväll så hade jag och mina goda vänner mer luciamys i min lägenhet! Vi käkade mina cupcakes som jag bakade häromdagen och vaniljmunkar. Yum. 



Hejdå.

Men hejsan!

Hur är det? Det var ju så länge sen vi sågs sist!

Mer än två månader faktiskt. Det har inte hänt mycket på två månader dock. man tycker att det kanske borde ha gjort det men nej. Jag har pluggat som bara den, och jag är snart klar! Bara en grej kvar. Aldrig i mina dar trodde jag att jag skulle bli klar innan jul! Känslan jag har nu är ljuvlig. 
Bara jag inte behöver komplettera något nu, den dagen den sorgen i så fall!
Vet inte varför jag srkiver, har inget att säga egentligen... Var bara skönt att få skriva av sig lite. Jag ska försöka att använda min systemkamera mer också!! Det är ett löfte.
Det är snart jul! Helt plötsligt liksom. Eftersom det är lucia i dag är det elva nätter kvar till jul.
Gud vad värdelöst inlägg. 
Jag vill ha snö.
Och pengar.

Vin och tp-kväll i min lägenhet 3/11



Min underbara bebis Samson efter han hade kastreras. 
Snosidosigosido.




Hejdå.

RSS 2.0