And so the story begins...

But who is it about?

Hallå alla vänner. 
Nu var det ett bra tag sen jag skrev här. Har velat skriva, tro mig! Men jag vet inte vad jag skulle skriva. Det tog stopp liksom. Men nu är jag här igen och sommaren 2011 är över och nu kommer den mysiga hösten. 
Jag har varit i Ayia Napa med mina goda vänner, det var den bästa veckan i hela mitt liv! Det var alkohol, sol och massa mat och fest. Allt man kan önska sig alltså.
Jag har även tagit studenten! WOP WOP. Fy vad kul en hade på studentdagen! Det var så svårt att fatta att man hade tagit studenten. Men nu när man sitter arbetslös på hösten och säljer kantareller så vet man att man har gjort det ;) Haha nej det är inte så illa, har flyttat tillbaka till min mor och far då jag inte kan betala hyran själv till min lägenhet. Så nu bor min lillasyster där.  
Gissa vad jag fick i studentpresent då.... Ingen? 
JAG FICK EN SON! Typ. 
En hundvalp. En boxervalp som heter Samson. Nu är han 5 månader och väger 19 kilo. Haha inte så bebis längre! Han är min lilla gosboll. Så denna sommar har jag jobbar här hemma på gårn och uppfostrat min hund. 

Jag har inte vart med mina vänner så mycket. Jag vet inte varför. Ingen värkade som att de ville höra av sig eller ta sig till mig, då jag hade en valp var jag lite fast här. Men jag har haft en underbar tid med min lillegris. 
Fia är den enda vän som vart med mig typ! Angelica bodde ju på Öland så det var lite svårt. Men tack vare Fia och Samson har detta vart en av den bästa sommaren i mitt liv! 

Jag och Fia har kommit på världens bästa affärsidé ever! Håller detta lite hemligt dock ;) Heheh
Men det handlar om att skriva så jag vill komma igång med bloggen och ha det som rutin så jag kommer in i skrivandet liksom. 

Hoppas ni som läser har haft en bra sommar och stay tuned.

Hejdå.

RSS 2.0