'Ello mates.

Jag har inte haft internet på ett tag så jag har inte skrivit. 
Nu ljög jag er rätt upp i ansiktet, jag har inte orkat bara! Jag är ledsen :(
Men nu ska det allt bli ett inlägg som kallas duga! Jag sitter precis nu i vårat hotellrums fönster på 5 våningen och blickar ut mot Tivoli och ett stort torg som jag inte kan namnet på. Men det är stort och det är enormt mycket folk. Vad är det för dag idag? Dagarna flyter ihop och jag känner att jag har noll koll på läget vad gäller tid, datum och dag. Vet att det är juli i alla fall. Det är lördag idag säger min bror. 

Fast nu är det söndag. Hann inte skriva klart igår. Förvirrad? Skulle jag tro att ni är. 
Anyways, idag ska vi gå på ett ställe som heter tivoli. Ett nöjesfält, eller säger man så? nöjesfält?, som gröna lund är det i alla fall. Det ligger ett stenkast ifrån vårat hotell så gött att slippa gå mil :) 
Men nu ska jag ta en powernap. Skriver mer om vad jag gjort när jag lägger in bilder! 

Hejdå.

Opsie

Typ två inlägg sen skrev jag att det var härligt att ha något att göra hela juli. 
Det tar jag tillbaka. 
ORKAR INTE. Jag vill bara se på bra film, äta god mat och bara njuta av sommarlov. 
Så nu har jag varit på arvikafestivalen, åkte hem och åkte tillbaka med pappa. Haha! Vi hade faktiskt skoj!
Men nu känner jag att jag inte har någon större lust att åka till Danmark. Suck, mamma säger att ingen kan tvinga mig men då får jag dålig samvete om jag inte skulle följa med. Eller! Jag stannar hemma i min lägenhet med våran gris! :D aka våran boxer maksim. Det ska jag lämna som förslag senare. Men problemet där är att han är dåligt miljötränad så han "hinner" inte göra sina behov när han är i grums. Det finns för mycket att lukta på typ. 
Men jag kan ju gå i skogen. Hm. Måste kolla om han kan det innan jag säger något. 

Idag fyller min underbara mamma 45 också! Älskar dig mami. 

Hejdå.

Google, vad skulle vi göra utan google?

Idag så fyllde min kära syster 16 år! Så igår hade vi köpt presenter till henne. Hon fick Sex and The City-boxen och ett stooooort täcke till hennes stooora säng och lakan. Så idag så har hon och jag kollat, gissa vad?! Hah. Vi såg satc hela dagen. Sen åkte hon till sitt jobb och då tänkte jag "Näääääääääe nu får du att gå ut i det fina vädret", men så fort jag satt mig blev jag uppvaktad av 70 broms. Jävlar, broms är fan värre än mygg. There I said it! 

Men på eftermiddagen fick jag lite ångest över att jag inte gör något så jag ringde Angelica och bad henne komma hit. Så vi badade men det var så mycket BROMS(!) att vi gick hem och kolla tv. Juste, såg en orm i gräset och blev så rädd att jag börja springa, som om den skulle jaga mig liksom! Haha. 
Men nu kollar jag på tönt Peter Parker i Spiderman 3 mätt på tacos. Najs detta. 

Hejdå.

RSS 2.0