Naomi, Tyra, Heidi och Lojjan?

Jag vill skriva här jämt. Men ibland har jag inte något att säga, så då skriver jag inte för det känns påtvingat! 
Så nu har jag fått det sagt och nu vet ni det. 

Oj, såg precis en reklam på femman. De ska visa alla fyra Indiana Jones filmer och det kallas tydligen kvadrologi. 
MEN HAN KUNDE INTE LÄSA DET. Hur svårt vad det då? Fan vad irriterande. Kvadrologi. Är det ens ett ord?

Igår efter skolan så gick jag och Dan och Angelica till myrorna för att kolla lite coola grejer. Och ner till myrorna är det en rulltrappa. Eller det är två men en går ner och en går upp, men i alla fall. Jag tänkte vara lite, eller tar tillbaka "tänka" jag tänkte inte! Jag satte upp fötterna på grejen som är still. Hänger ni med? och med händerna på räcket. Så mina händer åkte ner mina fötter stod still. Och så ramlar jag med mina fötter, sätter mig nästan ner och var nära på att ramla in i en tant. 
Det var inte en av mina coolare ögonblick. 

Idag däremot var jag och tjejerna på mitticity för att kolla på Lojjan när hon gick som modell för "Modell för en dag" tror jag det hette. 
OH LORD IN HEAVEN!! Lojjan var så jäävla snygg!! Jag är så stolt över dig Louise :) 

Det var allt jag hade att säga just nu. 

Hejdå.

23

helgen har jag flätat, eller typ kört in stjälken i bladjäveln och sen gjort samma sak. Haha. jag, Cathrin och Angelica gjorde lövkorgar som vi sålde på lördamorgon på flatvik's skördemarknad. 
Sen på lördag kväll såg jag film med Angelica och Johanna. 
Orkar inte skriva om vad jag gjort. 

Just nu hatar jag livet. Orkar inte med något alls, allt är bara skit och jag vill inte vara här. Ååååh.
Jag skulle inte säga att jag hatar att leva, men. Typ. Just nu i alla fall.
Ledsen att jag went emo on you, men ni måste inte läsa om ni inte vill så!!! HAHAHAHAHHAHAHAH haha. 

Det är så jävla tur att vi ska till cypern. Synd att det är typ åtta månader kvar men varje gång man tänker på hur roligt och helt underbart vi kommer ha så blir man lite glad i någon sekund. 

Det som gäller nu är att se 500 days of summer.  Den blir man inte gladare av. 
Men den är awesome.



Hejdå.

Alright, well try this

Igår så gick jag på bio med min farfar Knut. Vi gick på Inception med bla Leonardo DiCaprio och Joseph Gordon-Levitt i spetsen! Alltså, fy bubblan vilken sjuk film! Men så bra var den. Den var liksom en film man var tvungen att hänga med i, inte bara sitta och kolla liksom. Den är så värd att se, speciellt på bio.
Efteråt gick vi till The bishop arms. Tror jag stava rätt? I vilket fall så var jag mätt efter popcornen så jag beställde bara vitlöksbröd och pommesfrites. Farmor och Knut beställde en barkorg med kyckling och lökringar och dyligt! Det var mycket gott alltihop och jag smakade på allt. 

Idag har dagen varit skit. Allt har bara varit emot mig och jag blev mer och mer emo ju mer dagen gick. Blödde näsblod i skolan. Wäh wäh, det är så jävla synd om mig. Lägg märke sarkasmen i sista meningen. 
Ni får se en bild på mitt näsblodpapper.



Hejdå.

Tryckerier och väst-test

Idag var det måndag vilket innebar att prohektarbete tid var första lektionen. Vi hade handledar möte med frasse där vi kom fram till olika aktiviteter vi skall testa på våran blogg, http://adrenalinas.blogg.se/, och att vi skall trycka tröjor där det står vårat bloggnamn och så. 
Så vi tog bilen i jakt på ett tryckeri med bra priser, hamnade ända bort i örsholmen! Efter vi kollat alla sorters grejer åkte vi tillbaka till skolan. 
Filosofi. Jävla låtsas lektion! Böcker innehåller inte kunskap, NÄ NÄ! 
Min hjärna är väll för bra  för filosofi. 
Efter skolan åkte jag och angelica in till stan och där köpte jag världens skönaste väst. Såå snygg. 

Hejdå.

Koucoum?

Idag är det söndag. Jag tycker inte att söndagar är väderlösa och tråkiga och jag hatar den absolut inte! Men det känns lite surt att det är måndag imorgon, det är det enda i så fall som är dåligt med söndagen. Men det är ju inte söndagens fel! Så BACK OFF alla ni haterz!

Igår var det en sjukt roligt kväll i årjäng. Vi var hos en tjej som hette Hanna som hade fest. Allt var bara mys. Sen sa de att vi skulle gå till mârten, och då var klockan typ 23.00. Men tivoli delen var öppen tydligen. Så vi började gå i världens längsta uppförsbacke som aldrig tog slut så jag och maria bestämde oss för att käka kebab på Hawaii. Alltså. Fy. Fan. VAD UNDERBAR JÄVLA KEBAB! Aldrig ätit något så perfekt i hela mitt liv. 
Sen så gick vi tillbaka och prata med en massa folk och sen skulle johanna ha mat så vi gick till Hawaii en gång till och då lipa en indian mig i ansiktet. Haha. Han sa att jag skulle gå till tivolit och så svara jag att jag redan vart där och då lipa han. Och då fråga jag vad vill du? men han bara fortsatte och sen gick han. 
Kort och gott. En kul kväll! 

Hejdå.

Fan.

Jag har kollat så fel man kan kolla, avatar the last airbender har premiär nästa månad!
Åååååå satan. jag som ställt in mig på att gå på bio... 
Ahja, vi ska hyra film och käka tacos istället så kvällen blev inte helt fail ialla fall :)

Hejdå.

Aang

Idag är det fredag och ikväll ska jag och min familj gå på bio. 
Vi ska se Avatar The Last Airbender! OCH JAG ÄR SÅ EXALTERAD! Älskar den tecknade serien så det känns som om de inte kan gå fel med filmen. 
Idag är jag hemma från skolan, det är "that time of the month" så jag hade sjukt ont i magen när jag vaknade så jag stannade hemma. 
Har inget mer att säga. 

Jo förresten! Vi har startart ett projektarbete där vi testar olika saker och skriver om det på en blogg. Så om någon läser min blogg som inte är med i projektarbetet kan ju kolla in den ;) 

http://adrenalinas.blogg.se/

Hejdå.

Ostron?

Nu var det ett tag sen jag skrev! Hej. 
Skolan har börjat och den underbara sommaren är slut. Eller, det är typ övergång till höst från sommar. Det är kallt på morgonen men varmt på dagen. Så länge det inte regnar eller blåser. 
Jag funderar på just nu om jag ska spela xbox eller kolla på halv åtta hos mig... 
Det blir xbox! Får passa på när det bara jag hemma! 

Sen funderar jag på, hur klär man ut sig till ostron? 
Jag ska på maskerad den 1 oktober där det är alice i underlandet tema och då ska jag vara mamma ostron och angelica ska vara valrossen som äter hennes barn. 
Men hur? 
Typ pärlhalsband. Glasögon. 
Man får åka till myorna och köpa massa grejer! 
BRA CAROLINE! Så gör vi angelica. 



Hejdå.

RSS 2.0