FFFFFFUUUUUUU

Idag har jag nysit 14435 gånger. Hur gött det än är att nysa så är det otroligt irriterande och jag tror jag börjar bli sjuk. Inte bra detta, inte bra alls. Tur att man får pannkakor idag av mami! MMMMMMH VAD GOTT I MAGEN.
Jag ska nu berätta hur mycket jag ska göra i sommar! Haha. Nerd.

Ialla fall, nästa vecka på måndagen den 5 juli åker jag och min far upp till min faster och hjälper henne renovera taket! Jag är där ända till fredag. Och by the way, hon bor i uppsala! Men på fredag eftermiddag ska jag hinna komma till Cattis fest som håller på hela helgen. Kanske kommer att komma sent. Efter det är det arvikafestivalen! 15-18 tror jag, och den 20 åker jag till Helsingborg och Danmark i en vecka. Härligt jag kommer att ha hela juli! :D 
That is all. 

Hejdå.

"You stupid animal!"

Jag känner att det är väldiga pauser här i min awesome blogg. Får skärpa mig med det. 
Men vart ska jag börja? 
Vi slutade skolan den 10:e, vilket betyder att jag har sommarlov! Det mina vänner är underbart kan jag lova. 
Sen så gjorde jag inget alls, jobbar lite. Sover för det mesta. JUSTE! 
Började spela det mest fantastiska spel någonsin, Red Dead Redemption. Jag har klarat det och jag önskar att spelet höll på för all oändlig framtid. Det var så awesome, alla karaktärer, grafiken, miljöerna och den mest coola huvudkaraktärer of all times; John Marston. Tyvärr kan jag inte uttrycka mig så mycket som jag vill för då blir det spoilers. Klara spelet någon gång då Frida! Haha nej då. Ta den tid du behöver.
Nu vill jag äta frukost, kommer skriva sen om mina planer i sommar :)

!


Hejdå.

RSS 2.0