"Stupid is as stupid does"

Dan kom och han gick. 
haha.
Denna kväll har jag tvättat och grejat i lägenheten. Mår fortfarande lite sdgjsojg, hoppas att det går över tills måndag i alla fall! Kan ju inte vara illamående och åka buss, hur skulle det gå? 

Just nu så har jag tagit den sista tabletten för dagen och så tittar jag på Forrest Gump. Alltså, hur bra kan en film vara? Denna film är så sjukt bra! Allt in i minsta detalj är perfekt. Jag älskar den här filmen. 
Nu går jag och lägger mig. Men... hur ska jag kunna sätta på alarm? Mitt alarm är trasigt på mobilen av någon anledning och jag måste ta en tablett klockan sex. Fan!! Hur ska jag lösa detta nu då?!?!?!?!?!?! Helvete.
Får hoppas att jag vaknar självmant vid sex.
På en söndagsmorgon.
Ah tjena.





SWEEEEEEEEEET HOME ALABAMA!!!!!!!


Hejdå.

ÄNTLIGEN

Igår var jag ju hos läkaren. Och äntligen, ÄNTLIGEN, fick jag penicillin. Så nu ska det allt försvinna det jag har på hakan, ska käka det i 10 dagar! 
Ialla fall, igår så hade ju elin en fest hemma hos henne. Alla var fin klädda utom jag eftersom elin inte sa till mig att vi skulle va fina!!! aja. Jag hade det trevligt förutom att jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Mamma sa att det var bakterien jag får penicillin för som spöka. Och nu mår jag dåligt igen.
Men jag sov hos Dan igår efter elin till idag. Så idag har vi kollat film och käkat pizza! Så gött.
Nu borde dan komma snart, vill inte va ensam ju!

Juste! På måndag drar tukl till stockholm!!!! DET KOMMER BLI SÅ NIIIIIIIICEE!!!!!!!

Hejdå.

Stupid spoiled whore

"Jag har fått en dator av min papi! Jag fick betala 500 spänn men det var det värt. Så just nu sitter jag i köket hos mina föräldrar med den nya datorn :) dock fick jag den inte idag utan i tisdags.
Anywäys...."

Så mycket började jag skriva igår, sen lämna jag datorn och glömde bort att jag hade börjat skrivit något här. Så. Hur är livet? haha. jag har inget att säga, om en timme ska jag till läkaren igen eftersom mitt sår på hakan vägrar att försvinna! Jävlar. Efter jag har vart där åker jag till elin och hjälper henne fixa för ikväll, hon fyller 18 år imorgon så hon har en liten tillställning hemma hos henne. Hm. Nu måste jag packa och göra mig i ordning för vi ska åka snart. Juste, slapp skolan idag för jag skulle till doktorn, love sovmorgon. Skriver en gång till sen :) kanske till och med blir lite bilder! Wha wha whee wha. 

Hejdå.

Zombie-face

Idag är det torsdag och det är andra dagen jag har varit hemma från skolan. Nej jag är inte sjuk men min haka ser ut som fan och jag tycker jävligt synd om mig själv. 
Idag har det varit väder för kortbyxor och linne och jag hängde till och med ut våran enorma hängmatta. Där har jag spenderat min dag med musik i öronen. Helt underbart. 
Jag kommer inte till skolan imorgon heller, då jag har ett åter besök och farbror doktorn.Jag hoppas att dem slänger lite antibiotika åt mitt håll så jag slipper se ut som en jävla herpeshora. Fan.
Tur är så har jag inga planer för helgen. Eller jo, om det blir fint väder så ska vi till farmors sommarstuga. Men då spelar det ingen roll hur jag ser ut i mitt ansikte. Haha. Så idag ska jag käka en måltid med min familj och spela lite The Sims. Efter det måste jag åka hem till mig eftersom jag har tvätt-tid klockan 18.00. 
Måste skriva ett brev till hyresvärden också och säga att det är jag Caroline Olsson som bor i lägenheten och inte min mamma! 
Nu ska jag ringa papi och höra med han om vi kan handla en dator till mig. Kan ju bara gissa vad svaret blir;
"Far åt helvete" Älskar min pappa! :D 

Hejdå.

!

Jag tänkte skriva ett inlägg men kom på att jag redan gjort det idag. Hm. 
That is all. 

Hejdå.

ilska

Helvete. Skrev världens längsta inlägg igår men det försvann. Så jag vägrar att skriva om det igen! 
Just nu sitter jag ute med hannas minidator. Är sugen på att skaffa en sådan ja! Ska fjäska lite för papi så han kanske är villig att hjälpa att betala. Det är ju faktiskt till skolarbete. 
Har precis vart på vårdcentralen så dem fick kolla min haka, det var inget trodde dem så jag fick mig en salva som jag ska smörja på såret. Hoppas den försvinner nu då! 

Snart ska jag gå och städa min systers rum. Då hamnar jag bra till både hos henne och hos papi! Efter det ska jag städa i hallen. Bara massa fjäsk som gäller nu! 

Hejdå.

12 april

Så länge sen var det jag skrev här. Det är så länge sen att jag inte orkar räkna hur många dagar sen det var. 
I alla fall så har det känns som att jag inte har haft något att säga, och då känns det onödigt att skriva. Det blir liksom så påtvingat på något sätt så jag har helt enkelt inte skrivit något alls. 
Så. 
Nu har jag förklarat mig. 

Jag kollar just nu på "The perfect man" i min nya sköna sova som är helt otroligt skön! Haha. Tillbaka till filmen, den handlar om kärlek, såklart, men det som jag fastnade för var att henne det handlar om skriver blogg. Precis som jag! Hah, men hon har ett tema. Alltså hon skriver om hur mycket hon måste flytta typ. Temat spelar ingen roll egentligen, poängen med detta var att jag skulle också vilja ha ett tema att skriva om. Visst skriva om varje dag är ett tema, men inte så tema-aktigt, om ni förstår vad jag menar. Så det kanske man ska ta och fundera på, men tills dess så blir det my day-to-day life.

Anyways. Våran klass har i alla fall haft praktik i tre veckor nu. Helt sjukt länge egentligen, det känns som jag aldrig har gjort något annat i hela mitt liv. Men nu är det slut på det! Tillbaka till skolan, fast det är bara några fjuttiga veckor. Kollade kalendern precis, idag är det söndag, det är söndag om fem veckor igen, men skillnaden är då är att det har varit sommarlov i fyra dagar! Herregud.
Nu får det vara nog.

Hejdå.   

RSS 2.0