Ayia Napa?

Idag är jag hemma från skolan. Ska snart börja plugga, för det är ju det jag absolut vill göra på min lediga dag!
h3h3h3

Jag vill skriva något intressant......Hm. Jag vill verkligen skriva något som kan vara roligt att läsa men nääääääe.
Jo förresten! Jag kan berätta om min dröm. 

Det började med att jag var på en buss, och den bussen var påväg till Ayia Napa. Kul tänkte ni, men nej. Ingen dröm jag drömmer är rolig de är alltid kaos. Så på denna buss var det bara jag och min syster. Ingen annan som ska med till Ayia Napa på riktigt. Så jag går runt och letar efter en toalett helt plötsligt för jag håller på att kissa ner mig men jag hittar bara en jättesunkig toa som jag inte vill använda. Och nu helt plötsligt är min hund här, jag vill INTE att han ska vara med till Ayia Napa. Det var så rörigt att hålla koll på han! Sen så hade jag inga pengar, för det hade jag glömt. Så jag ska fråga mitt hotells personal om bankomater så är det massa musfällor där mössen redan är fasklistrade. Så jag frågar hon som står i reception. 
"Why are the mice already in the traps?"
"Because of the bigger one's" svarar hon. 
"Bigger one's?" 
"Yes, the big rats that eats the mice" 
USCH. Vilket sunkit hotell som har möss överallt för att fånga råtterna som äter mössen. 
Men jag fårgar henne om bankomat och hon sa att det var säkert. Så jag går in på toaletten där alla delar toa, alltså sitter två och två. När jag säger att det går att ta ut ber alla mig att ta ut pengar till dem. 
Worst. Vacation. Ever. 

Tur att det bara var en dröm! 

Imorgon är det fredag vilket betyder att jag äntligen ska få träffa elin. 
För det har jag inte gjort på evigheternas evighet. 



Hejdå.




Well, I've never been to camp before...

Igår, fredag, så vakna jag halv åtta av att min syster skulle till skolan. Jag skulle inte till skolan. Så jag gick till toaletten och frågade varför pappa var hemma och sen gick jag och la mig igen. Pappa kom inte fram med sin bil, det var därför ifall någon undra. Haha. När jag hade gått och lagt mig så kunde jag inte somna om. Så jag gick upp till pappa och gjorde ett gäng goda smörgåsar med ett glas juice och satte mig vid tvn. Eftersom klockan var nu åtta på morgonen hade jag inga hopp om att det skulle finnas något bra att titta på, men jag kollade på tv1000 och där gick det en film som hette Holes. Det var en Disney film med min absoluta favorit Shia LaBeouf. Så jag bestämde mig för att titta på filmen. Och vilken tur! För denna film var faktiskt riktigt bra! Den var ibland lite typiskt disney-aktig men vad gör det, den var sjukt mysig att titta på en fredags morgon. Orkar inte gå in på handlingen, vill inte avslöja för mycket. Men den hade allt; min favorit, en förbannelse, oväntade tvistar och cowboys! 
Den var mycket bättre än vad jag hade trott! 



Hejdå. 


Inte den här.

Idag så trodde jag att det skulle bli en helt vanlig tisdag. Men ack så fel jag hade!
Till att börja med var det bara jag och Lojjan i skolan av vårat "gäng", så det var synd men samtidigt sjukt gött. För vi fick verkligen saker gjorda när vi var i skolan liksom. Det är sällan det händer. 
Så Lojjan och jag började snacka om vad som händer efter skolan efter som det är ganska aktuellt med tanke på att vi slutar skolan om några månader. Shit, jag tar studenten. 
Helt otroligt.
I alla fall, jag hade lite halv ångest för jag hade ingen aning om vad jag ville göra med mitt liv. Eller jo jag vet, jag vill göra allt, testa allt allt allt. Men har fram till idag trott att jag inte kunnat. Men underbara Lojjan fick mig in på andra tankar så nu kan jag knappt vänta på att bli vuxen och framför allt flytta härifrån.
Så nu har jag min framtid under kontroll.
Känns fantastiskt.

Hejdå.

?

Jag vill skriva i bloggen, som jag sagt innan tusen gånger säkert. Men jag har inget att säga. 

Här har ni ett stycke muskelknippe som är min bebis!



Hejdå.

RSS 2.0