End of en era..

Igår var det sjukt bra väder! 
Dagen började i skogarna i Kil där jag hade spårkurs med min Maksim. Det gick bra. Okej vi var bäst ;) nej men nästan bäst. Han var bäst i mina ögon! Haha.
Efter det åkte jag hem till lägenheten, byte kläder och sen drog jag mig till Angelica. Vi skulle käka pizza. Mmh. Nere vid Micki's möte vi Frida och Dino. Beställde mat och sen gick vi till Angelica och käka gott i solen! :D 
Efter en tag av njutning gick vi hem till mig och kolla film. Sen sov Angelica här.

Idag så var det första dagen i skolan efter påsklovet. 
Det var både sorgligt och härligt. Sorgligt för att det var slut på den underbara ledigheten och härligt att det var så underbart väder och för att sommarlovet närmar sig för varje dag som går! 

Ikväll blir det top model! Can't wait :D haha.

Hejdå

Gangstah

Igår så träna jag med frida! Awesome! 
Sen efter det gick jag hem och duscha, laga mat och kom på att jag inte hade något planerat för kvällen. 
Då ringer jag papi och frågar om han kan hämta mig, vilket han kan. Så jag packar och städar lite fort. När pappa anlände så sa han att vi skull övningsköra. Så vi åkte till en tom parkering som ligger vid Gruvön och började köra runt runt runt på ettans växel. Haha. Sen säger han att jag ska köra ut på vägen. WHAT?!?!? Andra gången jag kör bil så vill han att jag ska ut i trafiken?!?!??! Men jag gör som jag blir tillsagd och åker iväg. Känner mig som en gangster när jag kör. 
Sen åkte vi hem, papi körde, sen så vare mat och sen sov jag.
Idag har jag som vanligt spelat enormt mycket tvspel och sen blivit hemkörd. Nu väntar jag på Dan. Vi ska laga mat! :D

Hejdå.

Charlottakliniken?

Tyvärr så tog jag inte kort på det jag fick av mami. Det var väldigt mycket! Massa t-shirtar och tajts och strumpor och trosor och en bh! Ah I'm so happy! 

Igår i alla fall så spela jag fruktansvärt mycket tvspel sen åkte jag in till stan och tog den sista av tre gardasil sprutor. Alltså mot fittcancer. Sen efter det så åkte jag och min mami till ikea och handlade små grejer. När vi va klara så körde hon hem mig till lägenheten. Simon och dennis kom och vi kolla på tv typ. Sen kom nicke och tv-tittandet fortsatte. Ända till klockan TVÅ då dem gick hem. 

Nu är klockan tolv och Per har precis vart här och grejat med elen. Vet inte vad han gjorde men han ska komma tillbaka till veckan ialla fall! 
Nu ska jag smsa frida och säga att jag är redo att gå och träna. Could you belive it?!??!?! 

Hejdå.

Lille lillebror

Igår kväll så var jag hela dagen hos elin! Vi gjorde inte så mycket, som vanligt ;) nej men vi spela tvspel och kolla film ända tills pappa och joel hämta mig. 
Vi åkte till min lägenhet, jag skulle nämligen vara barnvakt åt han :) Vi kollade på House och sen ett avsnitt på American Dad. 

Idag så väckte Joel mig nio. Vi gick upp, käka frukost, gjorde oss i ordning och sen vid halv elva så gick vi till badhuset. Men när vi kommer dit så är det stängt... STÄNGT! På påsklovet?!?!?!??! Näe vet du vad!! Så jag ringer frida kallar henne mytoman och sen gick vi hem. Strax efter vu hade kommit hem så kom frida. Vi kollade film och käka godis! Sen gick hon och vi var gentlemän och följde henne till orrby. Och vi bestämde oss att mötas vid badhuset när det öppnar istället. 
Såååååååå.
Kommer kanske lägga upp bilder sen på det mami har köpt till mig på ullared :D

Hejdå.

Sommar, stövlar och tält.

Ack så jag längtar. Jag och elin sitter och tjatar om sommar. Vi sitter och planerar för festival. Grejen är att när jag och elin planerar saker, vilket vi gör ofta. Så blir jag av någon konstig anledning hur exalterad som helst. JAG VILL BARA HA SOMMAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU NU NU NU  NU NU NU  NU NU NU N U NU NU NU NU NU nu. 
Den kan inte komma hit snabbare. Det är 10 veckor kvar till sommarlov. 10 VECKOR!!!!! Det är ett helt sommarlov innan det blir sommarlov!!!!!! Herregud. Men förhoppningsvis så går tiden fort. 

Idag övningskörde jag också. Haha. Det var spännande kan jag lova! Först gick det inte så bra att starta och koppla bilen, men när jag väl fatta så var det ganska lätt :D eller inte lätt och lätt men lättare än vad jag trodde. 
Efter vi övningskörde så körde pappa mig till elin, vi har inte gjort något alls typ. Bara vart liksom! Älskar att vi bara kan sitta och inte göra något alls och trots det ha kul :) 
Du är bäst Elin! <3

Hejdå.

Crazy får

Igår så var jag och min syster hemma hos mig i min lägenhet! Vi bestämde oss att gå och käka med angelica så vi gick ner till henne. Jag var tvungen att ta ut pengar så vi gick till ica klingan först. Men vi var inte så hungriga så angelica köpte en färdigrätt och jag och hanna köpte pommes frites! Först gick vi hem till angelica så hon kunde käka sen hem till mig och stara ugnen. Då får jag ett sms från simon och undrar om han, dennis och emil kan komma och det får dem! Så vi allihopa hyr en skräckfilm som hette "Sorority row". Haha den var ju sådär. Och efter sen såg vi Black Sheep! Den var hur knäpp som helst. Men rolig var den :D
Nu sitter jag och hanna och har just käkat frukost. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Blir säkert något skoj!

Hejdå.

Jezuz and iPodz

Idag vaknade jag halv nio av den otroligt töntiga låten, eller rättare sagt det kändes töntigt att vakna till den, "Quest for camelot - I stand alone" fast på svenska. Den kommer ifrån en gammal tecknad film som ligger mig varmt om hjärtat! Men låten var töntig att vakna till. Så.
Vid tio åkte jag, papi, hanna och joel in till stora stan och cholla läget på dator fronten åt mig och hanna. Hon hitta en liten rosa asus som var snyyyyyyyyyyygg och joel fick sin första mobil. Jag däremot har en mobil och kände att en mini-pc inte var min grej. Så jag och pappa köpte oss en varsin iPod classic 160gb! ACK SÅ JAG HAR LÄNGTAT!!!!! Min första iPod classic blev överkörd av en bil förra våren så i ett år har jag haft en liten nano på 8gb. Den är till salu nu ifall någon är intresserad! 

När jag kom hem satt jag såklart med iPoden och la in 345294594825095 låtar och sen gick familjen upp till Anna&Martin för att käka påskmiddag. Den var utsökt. Verkligen skitgött var det! 
Sen fick jag tråkigt så jag och hanna gick hem och åt godis. 
Det var min påsk. 

Hejdå.

Rubrik? Inte nödvändigt!

Nu är mitt sinne lugnt. Säger man så? 
Jag har haft beslutsångest ett tag över att skaffa en mini-pc. Eller min pappa köper en för det kan hjälpa mina studier! Min nuvarande är inne på sitt sista språng tror jag. Haha jag tycker det är hemskt att skriva det när jag sitter med just den datorn! Det känns som den ska bli ledsen och bara ge upp. Fast näe. 

Men nu har jag bestämt mig att mina pengar ska gå till tshirtar istället!!!!!!!!! 
Jag älskar roliga tshirts.
Eller en kamera? 
Nu börjas det igen.

Hejdå.

Så där.

Suttit i flera timmar och försökt att få egna bilder till designen men jag failar så hårt! Haha.
Så denna skättfärgblå får duga så länge!

Idag är det alltså långfredagen, är det idag man ska säga glad påsk? I så fall GLAD PÅSK. Jag tror vi ska käka middag, eller middag, vi ska äta mat med mammas släkt som vi brukar! Fast det gör vi imorgon. Tror jag. Hm. Idag vet jag att det blir tacos i alla fall, jag kan inte längta mer. Uh va gött det ska bli!

Igår kväll så kom Dan och hälsade på, han hade med sig ett påskägg! Åh, haha jag blev jätteglad! Det var så oväntat, tack! Vi köpte massa gött och hyrde film genom fjärrkontrollen ;) Vi hyrde Adventureland! Den var helt okej. Rekommenderar den! 

Sen så blev jag lite fundersam när jag la ut en bild på bilddagboken som såg ut så här; 

Jag tyckte den var så kul så jag la upp den. Då får jag en kommentar att jag är taskig. 
Hm.
Alltså HAHA. Jag tycker inte cancer är roligt men bilden är jävligt kul. 
Men det var svårt och förstå tydligen. 

Hejdå.

RSS 2.0